Om Pilates

Pilates er en træningsform udviklet af Joseph H. Pilates i begyndelsen af 1900-tallet, og blev oprindeligt kaldt Contrology. Pilatesmetoden har fokus på at udvikle styrke, smidighed, udholdenhed og præcision hos udøveren. Pilates er med til at styrke både krop og sind ved at opbygge kropsbevidsthed og kropskontrol fra top til tå.

Koordination og balance er nøgleord i træningen. Det giver en effektiv og dybdegående træning med tydelige resultater for udøveren.

I Pilates arbejder vi med de dybeste muskler i kroppen fra kroppens center & The PowerHouse der består af mave, bækken, baller, inderlår og lænden og giver den berømte flade mave, slanke lår og tonede arme.. & Body like a Dancer der giver lange slanke muskler, fleksibilitet og yndefuldhed.

Det er en helhedsorienteret træningsform der på en afbalanceret måde træner kroppens dybeste muskellag og mindre muskelgrupper. Åndedræt og udstræk er med til at afspænde og genoprette den naturlige holdning og mindske stress og genopbygger et korrekt bevægelsesmønster til forebyggelse af skader og smerter.

Øvelserne kan tilpasses alle niveauer fra begyndere til eliteudøvere og kan med fordel bruges til genoptræning efter skader eller operationer samt graviditet og lignende.

Instagram

Vores Instagram